Печат и реклама;
Фирма: АСТРА ООД 
Адрес:   София    бул.Цариградско шосе 113 София прес, офис 220 телефон: 02 974 63 06 факс: 02 76 14 40

Издателство "Астра" започва своята дейност през 1999 с издаването на детско-юношеска литература. През 2001 "Астра" сложи нов акцент в своята дейност - издаване на специализирана бизнес литература.

В момента издателството има три насоки в своята работа:
Книги за най-малките

Книги за най-малките

Каю е симпатично гологлаво момченце. Името му означава "малко речно камъче" /от фр. език/. Той се "ражда" в Квебек, Канада, а оттам популярността му бързо се разпространява в цял свят. Първоначално Каю е създаден като герой на поредица книжки и като такъв има голям успех – в класацията за детска литература в САЩ е на второ място. В последствие образа на четиригодишното дете завладява и малкия екран. Той е главен герой на 65 анимационни епизода, които се излъчват в над 70 страни, включително и в България. Продажбите на над 3 млн. книжки сами говорят за лекотата, с която Каю печели сърцата на малките си приятели по света.
Детско-юношеска литература

Детско-юношеска литература

1. Прекрасно оформена книга за шесте основни религии: Християнство, Ислям, Юдейство, Будизъм, Хиндуизъм и Сикхизъм. Полезно четиво за първи стъпки в религията. Разгледани са празниците, храмовете, обичаите на различните религии.

2. Полезна книга за всяко подрастващо дете. Улеснява родителите, когато трябва да отговарят на трудни въпроси, свързани с човешкото тяло .

3. Книгата разказва историята на "вечната книга" - Библията. Децата ще научат защо това е най-продаваната книга на всички времена, как е била написана, как е стигнала през вековете до нас. Книгата е интересно четиво както за деца, така и за възрастни. В "История на книгата, която промени света" малките читатели ще открият и развлекателна част "Направи си сам", която им дава възможност да се резтоварят между отделните разкази.

4. Една от малкото книги на екологична тематика на нашия пазар. Децата също разширяват географските си познания и разбират защо е важно да се грижим за природата. Авторите са включили и няколко забавни ексеримента за своите малки читатели.

Бизнес Литература

Бизнес Литература

1. Практични съвети за предварителната подготовка, ръководенето, ефективното участие в различни видове срещи и събрания. Полезно четиво както за тези, които организират срещи, така и за участниците в тях.

2. Кратък и едновременно с това изчерпателен наръчник за ръководителите на екипи и техните членове. Съдържа примери за най-често срещаните ситуации, в които екипите могат да попаднат, а също и как да се справят с тях.

3. Полезни и лесно запомнящи се съвети за това как да използваме телефона за постигане на по-добри резултати в ежедневната си работа. Посочени са най-често срещаните грешки и вредни навици, както и техники за тяхното избягване.

Търсене:
Име на продукт/фирма:

Търсене само по име на фирма
Вид на фирмата:
Град:
Улица:
Бранш:
назад нагоре начало
търсене | нови фирми  | web поща |  web борсаза нас  | връзки |  коментари | контакти
Copyright ©1998-2005 BGCATALOG Ltd. All rights reserved.